~ Thaise Massage (in Hoorn) maakt je minder gestrest, gezonder, gelukkiger, het voelt heerlijk en helpt je beter slapen. ~

OverOns

Over Ons

Mijn naam is Nattawan, ik ben de praktijkeigenaar van Medical Massage Therapy in Hoorn. Ik kom uit het Noorden van Thailand, sinds 2004 ben ik woonachtig in Nederland.

Mijn massage diploma’s heb ik behaald aan de Wat Po tempel in Bangkok. Deze tempel is de ontstaansplek van Traditionele Thaise massage. Een betere plek om te leren masseren is er niet!

Thaise massage is een meer dan 2500 jaar oude genezende techniek die o.a. stress vermindert, de bloedsomloop verbetert, RSI-klachten behandelt, rugpijn en hoofdpijn verhelpt en de flexibiliteit vergroot.

Voorafgaand aan de eerste massage doe ik een intake. Hierdoor krijg ik inzicht in eventuele klachten en pijntjes en kan ik mijn massages hierop afstemmen.

Door mijn jarenlange ervaring heb ik mijzelf een eigen authentieke manier van (Thai) masseren aangeleerd, hierdoor zijn mijn massages nog effectiever in het verminderen van lichamelijke, mentale en psychologische blokkades en problemen.

Ook als u geen last heeft van klachten geven mijn Thaise massage een heerlijk ontspannen gevoel. Het reinigt uw lichaam en na een massage voelt u zich weer energierijk en ontspannen.

~ Helaas worden Thaise massages vaak geassocieerd met erotiek en/of sex. Mijn massages hebben daar niets mee te
maken ik geef dan ook GEEN erotisch getinte massages! ~