~ Thaise Massage (in Hoorn) maakt je minder gestrest, gezonder, gelukkiger, het voelt heerlijk en helpt je beter slapen. ~
Image

Over ons

Mijn naam is Nattawan, ik ben de praktijkeigenaar van Medical Massage Therapy in Hoorn. Ik kom uit het Noorden van Thailand, sinds 2004 ben ik woonachtig in Nederland.

Mijn massage diploma’s heb ik behaald aan de Wat Po tempel in Bangkok. Deze tempel is de ontstaansplek van Traditionele Thaise massage. Een betere plek om te leren masseren is er niet!

Thaise massage is een meer dan 2500 jaar oude genezende techniek die o.a. stress vermindert, de bloedsomloop verbetert, RSI-klachten behandelt, rugpijn en hoofdpijn verhelpt en de flexibiliteit vergroot.

Voorafgaand aan de eerste massage doe ik een intake. Hierdoor krijg ik inzicht in eventuele klachten en pijntjes en kan ik mijn massages hierop afstemmen.

Door mijn jarenlange ervaring heb ik mijzelf een eigen authentieke manier van (Thai) masseren aangeleerd, hierdoor zijn mijn massages nog effectiever in het verminderen van lichamelijke, mentale en psychologische blokkades en problemen.

Ook als u geen last heeft van klachten geven mijn Thaise massage een heerlijk ontspannen gevoel. Het reinigt uw lichaam en na een massage voelt u zich weer energierijk en ontspannen.
Image

Medische Massage

Thaise medische massage is een van 's werelds oudste geneesmethoden. Thaise medische massage is meer dan...

Lees meer

Image

Traditionele Yoga massage

Het lichaam van de gemasseerde wordt tijdens een massage in diverse yoga-posities gebracht. Daarom noemt men...

Lees meer

Image

Thaise Oliemassage

Thaise oliemassage (aromatherapie) is een zachte maar doeltreffende massage. Het is de methode om van je spanning...

Lees meer

Image

Thaise Voetmassage

Bij Thaise voetmassage worden de drukpunten op de voetzool met een massagestokje gestimuleerd. Een van de...

Lees meer

 

~ Helaas worden Thaise massages vaak geassocieerd met erotiek en/of sex. Mijn massages hebben daar niets mee te maken ik geef dan ook GEEN erotisch getinte massages! ~

Contact

Medical Massage Therapy
Telefoonnummer: 06-53250387
info@massage-therapy.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09.00 uur tot 21.00 uur
Zaterdag & Zondag
09.00 uur tot 12.00 uur
Wij werken enkel op afspraak